zondag 20 mei 2012

 

Even een frisse duik nemen

2 opmerkingen:

 1. Nou, mevrouw Elf, (is dit trouwens uw echte naam?) wat een leuk zeehondje heb je daar... een echt schatje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedenavond Sonja,

  Bedankt voor je compliment op mijn blog, toen ik de reactie zag, dacht ik Elfje? Sonja? ken ik die, dus besloot even op je blog te klikken.

  Nu zie ik bij jou profiel weergave dat je meerdere blogs volgt en ook het mijne. Het gekke is dat ik jou pictogram niet bij mijn volgers zie staan? En ik daarom ook helemaal niet wist dat jij mij volgde.

  Wel zag ik na even zoeken een anoniem pictogram, net zo eentje als de persoon die hier boven bij jou reageert en als ik daar mijn muis op zet lees ik Sonja We..... zal de naam niet voluit schrijven, maar ben jij dat dan??? Want hier op jou blog zie ik je pictogram wel zichtbaar staan?

  Waarom ik je dit uitleg is omdat als je anoniem bent je dan ook geen volgers terug krijgt, omdat de mensen het dan niet in de gaten hebben dat jij ze volgt, en dat is best jammer natuurlijk.

  Je zal best wel gedacht hebben waarom kijkt er niemand bij me, hihi, nu dat is de reden dus waarschijnlijk

  Ik ga je in ieder geval volgen, zag al je post van het mooie muisje en het schattige hoedje dat je maakte naar aanleiding van de tutorial van Marijke van Ooijen.

  En je lieve hond heeft helemaal gelijk hoor, met dit heerlijk weer is er niets fijner dan een duik te nemen in het koele water.

  Lieve groetjes,
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen